Hallå där…

Jonas O Karlsson, 34, spelexpert hos Big9Speltips.se.

Kan ATGs nya poolspel Big 9 bli en succé?
”Ja, jag tror faktiskt det. Det här är som ett Stryktipset för alla oss som samtidigt älskar spela på tex bet365. Alltså under/över-spel (under över 2.5 mål) är en rolig spelform och mixa ihop det med 1×2-matcher känns spännande. Att man dessutom plockat in Ola Wenström gör hela den här satsningen så trovärdig”.

Förklara spelet snabbt!?
”Tippa 1×2 8 av 9 matcher. Dessa ska du samtidigt tippa om det blir över eller under 2.5 mål i matchen. Den nionde matchen undrar du då? Jo där har ATG kastat in en joker i leken, ett så kallat WildCard. Det ”kortet” får du placera på vilken av de nio matcherna du vill, och därför du automatiskt ett rätt.” 


Tjusningen med Big 9?
”Kombinationen av 1×2 och över/under, det för att varje match kan få sex olika utfall. Vilket för det klurigt, och det här ett helt nytt spel. Ingen rip-off på Topptipset. Sedan gillar jag att man kommer hämta kupongens matcher från de bästa och hetaste mötena i fotbolls-Europa. Det gör att vi tex kan få se Liverpool, PSG, Milan och Malmö FF på kupongen samtidigt.”

Din taktik?
”Den kommer ni få se här på Big9speltips.se – men jag är ingen fegis. Utan kommer gå rakt på idéerna och sedan måla på allt för vad lädret (plånboken) tillåter”.

Favoritlag i Europa?
”QPR och Real Betis.”

Lycka till med BIG 9-tipsen!
”Tack, är mycket taggad inför detta uppdrag. Påläst till 100% och lagom fräck, det gör att ni förhoppningsvis vill följa mig i jakten på ”NIAN”.